Uusi isännöitsijä aloittaa

Tradenomi, IAT, Anne Koskinen aloittaa 15.10.2018 Kiinteistötarina Isännöinti Oy:ssä isännöitsijänä. Kiinteistötarina Isännöinti on tamperelainen isännöintitoimisto, joka palvelee alueen asunto-osakeyhtiöitä sekä kiinteistöosakeyhtiöitä.

Koskisella on pitkä kokemus yrittäjänä toimimisesta sekä isännöintialasta. Hänellä on myös vahva kirjanpidon työkokemus. Kirjanpidon in-house osaaminen nopeuttaa asiakaspalvelua. Kun tieto on omissa käsissä, saadaan vastaus asiakkaan kysymyksiin nopeasti. Lisäksi isännöintitoimistojen keväisin kohtaama kokoussuma helpottuu ja selkiytyy kun kirjanpidon osaaminen löytyy isännöitsijältä itseltään.

Anne Koskinen– Isännöitsijän ammattitutkinto, kirjanpitotaito ja yritystausta ovat kaikki samassa paketissa, Kiinteistötarina Isännöinnin toimitusjohtaja Mika Mali kiittelee. – Anne ymmärtää hyvin pienen yrityksen kasvunnälkää ja realiteetteja. Positiivinen, iloinen ja sosiaalinen persoona tukee mahtavasti tekemistä – isännöitsijä kuitenkin tekee aina työtään omalla persoonallaan.

Kiinteistötarina tuntui Koskisesta kiinnostavalta ja sopivan kokoiselta yritykseltä, jota hän haluaa olla mukana kehittämässä.

– Saan rauhassa panostaa asiakaspalveluun ja sen kehittämiseen. Autan kaikessa innolla niin paljon kuin pystyn. Tärkeintä on aina hyvä asiakaspalvelu, sanoo Anne Koskinen.

Lisäksi Koskista kiinnosti Kiinteistötarinassa yhtiön monipuolisuus ja nykyaikaisuus. Kiinteistötarina otti syksyllä käyttöön Nettikokous.fi palvelun hallitusten kokousten pitämiseksi. Kiinteistötarina tekee myös tiivistä yhteistyötä sisäilmakorjauksiin erikoistuneen yrityksen kanssa tarjoten isännöitäville yhtiöilleen kerran vuodessa ilmaisen sisäilma-asiantuntijan käynnin kohteessa.

Annen tavoittaa numerosta 040 7155 094 ja sähköpostitse anne(at)kiinteistotarina.fi

You Might Also Like