Yrittäjä – haetko lisäapua yrityksesi kehittämiseen?

Kiinteistötarina on tamperelainen pääomansijoitusyhtiö, joka on perustettu kiinteistöpalvelujen toimialalle tukemaan kasvuhakuisten ja -kykyisten yrittäjien liiketoimintastrategian toteutumista. Koska pääomasijoittajan tavoitteena on saada sijoitukselleen tuottoa irtaantuessaan yrityksestä, on myös pääomasijoittajan etu panostaa täysillä yhtiön kehittämiseen. Yrittäjän näkökulmasta pääomasijoitus on vaihtoehto muulle rahoitukselle, kun yritys siirtyy uudelle kasvutasolle. Yrittäjän saattaa olla kannattavampaa myydä osa yhtiöstä pääomasijoittajalle ja jatkaa yhtiön johdossa ja osaomistajana kuin kantaa yksin riski yrityksen seuraavan kasvuvaiheen onnistumisesta.

Yhteistyö Kiinteistötarinan kanssa edellyttää yritykseltä rohkeutta asettaa haasteellisia tavoitteita, todellista valmiutta strategiseen päätöksentekoon ja tinkimätöntä tahtoa tehdä tavoitteet todeksi. Me Kiinteistötarinassa osaamme ja haluamme olla avuksi. Tulemme kovan, kunnianhimoisen tekemisen suunnasta; olemme jo pitkään toimineet poikkeuksellisin tuloksin monilla markkinoiden haasteellisimmista toimialoista. Kohdeyhtiöissä työskentelyämme leimaavat seuraavat teesit:

  • Vahvistamme arvotavoitteen. Mikä on yrityksen arvo – mikä se pitäisi olla ja mikä se voisi olla? Kannattaako kasvaa tai tehdä yritysjärjestelyitä? Takaamme yrittäjänäkemyksen ja –tuntemuksen yritysjärjestelyissä.
  • Kunnioitamme käyttökatetta. Tuemme luonnollista kasvua ja tavoitteiden saavuttamista. Tuloslaskennassa huomioimme mikä on kasvun, arvokehityksen ja yritysjärjestelyiden näkökulmasta ratkaisevinta.
  • Priorisoimme vaihtoehdot. Olemme sitoutumattomia yksittäisiin rahoitusmuotoihin ja -lähteisiin. Paras tapa vaihtelee tapauskohtaisesti ja toimivin ratkaisu päätetään yhdessä yrittäjän kanssa.
  • Sitoudumme tavoitteisiin ja tekemiseen. Tekeminen ja tavoitteet ovat yhtenäisiä. Kiinteistötarinan ote on kaupallinen ja työorientoitunut.

Tähän työhön etsimme jatkuvasti yhtiöitä, joiden liiketoiminta on terveellä pohjalla ja kilpailuedut ovat kestäviä. Omistajat haluavat edelleen työskennellä yrityksessä yhdessä tuomamme tuen kanssa.
Mikäli yrityksesi miettii tulevaisuuden kasvun vaihtoehtoja, ota yhteyttä: tampere(at)kiinteistotarina.fi