Kiinteistötarina keskittää toimintaansa

Tamperelainen Kiinteistötarina Oy on keskittänyt toimintaansa kiinteistökehitykseen sekä kiinteistöarviointiin.

Kiinteistötarina Isännöinti Oy:n liiketoiminta on myyty Isännöintipalvelu Isarvo Oy:lle. Kauppa ei aiheuta muutoksia asiakkaille. Isännöintipalvelu Isarvo on ammattitaitoinen täyden palvelun isännöintitoimisto, joka tarjoaa yksilöityä isännöintipalvelua Helsingissä, Espoossa, Hyvinkäällä, Riihimäellä, Tampereella, Kuopiossa, Loviisassa, Varkaudessa ja Heinävedellä. ”Olemme tyytyväisiä, että toimialalta on löytynyt sopiva ostaja, joka parhaiten palvelee asiakkaita”, Kiinteistötarina Oy:n toimitusjohtaja Marko Kukkola kertoo.

Samoin kiinteistönvälitystoiminta Kiinteistötarina LKV Oy:n kautta jäi pois keväällä 2019. Asiakkuudet siirtyivät uuteen, perustettavaan Kiinteistötarinan ulkopuoliseen yritykseen. Liiketoimintakaupan taustalla ovat Kiinteistötarinan strategiset valinnat. Kuluttajiin keskittyvä isännöinti ja kiinteistönvälitys eivät ole enää painopistealueina ja tehty kauppa mahdollistaa keskittymisen kiinteistökehityshankkeisiin.

Jatkossa Kiinteistötarinan päivittäinen toiminta liittyy kiinteistöarviointien lisäksi toimitilojen muokkaamiseen ja käyttöasteen nostamiseen esimerkiksi tilan pitkän myyntiprosessin aikana. Kiinteistötarina on vuokrannut isoja tiloja ja pilkkonut niitä pienemmiksi kokonaisuuksiksi täyttöasteen parantamiseksi. Kiinteistönomistaja hyötyy tasaisesta vuokratuotosta ja loppuasiakkaille tilat vuokrataan markkinahintaa edullisemmin ja joustavammin.

Kiinteistötarina on ollut myös osakkaana kiinteistösijoitushankkeissa ja jatkossa toiminta keskittyy enemmän uusien kohteiden läpikäymiseen. Kiinteistötarinalle voi tarjota tontteja Tampereen seudulla. Kooltaan tontille tulisi mahtua vähintään paritalo, mieluiten rivi- tai kerrostalo.

Avainsanat: