Ihmiset

Kiinteistötarinan hallituksen puheenjohtajana toimii vuorineuvos, taloustieteen tohtori Kari Neilimo, hallituksen jäseninä on yrittäjä Marko Kukkola ja toimitusjohtaja Jarno Hämäläinen sekä hallituksen sihteeri Ulla Lyytinen.


Kari Neilimo

Vuorineuvos, taloustieteiden tohtori Kari Neilimo on yhdistänyt akateemisen uran korkean tason liikkeenjohtoon. Neilimo on toiminut muun muassa kolmen yliopiston professorina, Suomen Osuuskauppojen Keskuskunnan pääjohtajana ja Yleisradion sekä Tampereen yliopiston hallitusten puheenjohtajana. Tällä hetkellä Neilimo toimii muun muassa Tampereen yliopiston hallituksen puheenjohtajana, Särkänniemi Oy:n hallituksessa ja Tampereen Raitiotie Oy:n hallituksessa.


Marko Kukkola

Toimitusjohtaja Marko Kukkola on tehnyt uransa Innolinkin pääomistajana ja toimitusjohtajana. Innolinkin liikevaihto noin 80-kertaistui Kukkolan johtaessa yhtiötä. Nykyään Kukkola toimii aktiivisena asuntosijoittana oman yhtiönsä kautta Pirkanmaalla. Kukkola on sijoituksissaan erikoistunut kiinteistöjen jalostukseen. Lisäksi Kukkola on mukana Kiinteistötarinan kehittämisessä kehitysalueenaan etenkin kiinteistösijoitukset.


Jarno Hämäläinen

Asua Group Oy:n toimitusjohtaja ja yrittäjä Jarno Hämäläinen on vahva markkinoinnin ja tuotteistamisen osaaja. Hämäläinen on luonut avoimuuteen pohjautuvan rakennusliikkeen, jonka erikoistumisala on sisäilmakorjaukset.

Hämäläinen on aktiivinen yritystoimija Pirkanmaalla ja vaikuttaa tällä hetkellä Pirkanmaan Yrittäjien hallituksessa.


Ulla Lyytinen

Ulla Lyytinen, YTM, IAT, LKV, toimii hallituksen sihteerinä. Kiinteistötarinassa Ullan vastuulla on kiinteistöarvioiden laatiminen.

Lyytinen työskentelee edunvalvonnassa ja toimitilavälityksessä.