Hämeenkatu

TAMPEREEN YTIMESSÄ

Vuokrataan työhuoneita Tampereen parhaalta kadulta – Hämeenkadulta.

Sijainti on erinomainen keskustan itäpuolella, Stockmann ja rautatieasema ovat aivan naapurissa!

Talossa on hissi- ja putkiremontti juuri tehty, joten huoletonta työskentelyä tiedossa. Itse toimitila on remontoitu vuonna 2020.

Kuudennen kerroksen tilat ovat kooltaan 10-30 neliötä. Tiloja voi myös yhdistellä. Huoneissa on ikkunat keskustanäkymin. Kaikissa huoneissa on oma vesipiste, osassa myös minikeittiö. Huoneilla on yhteinen aula, jossa on kaksi WC-tilaa.

Pysäköintimahdollisuuksia on P-Hämpissä, Stockmannin parkissa sekä rautatieaseman pysäköintihallissa. Myös kadunvarsipysäköintipaikkoja on alueella runsaasti. Julkisilla toimitilaan tulee helposti, TKL:n bussipysäkki on oven vieressä, rautatieasema 100 metrin päässä ja linja-autoasemakin kävelymatkan päässä. Raitiotie valmistuu tilan viereen myöskin nopeaa tahtia, merkittävä osa Hämeenkadun raitiotien rakennustöistä on jo tehty, joten kulku on kokoajan helpompaa.

Kuukausivuokra on 350-650 euroa per huone. Vuokra on alv 0%, vuokraan ei lisätä arvonlisäveroa. Toistaiseksi voimassaoleva sopimus 3 kuukauden irtisanomisajalla. Vuokravakuus on 2 kuukauden vuokran suuruinen.

Kysy vapaita tiloja p. 040 776 0538 / tampere(at)kiinteistotarina.fi

Officerooms for rent! Suitable for freelancers, entrepreneurs and remote workers