Kiinteistön arviointi Tampereen seudulla

Kiinteistöarviointi on asiantuntijapalvelua, jossa määritetään kiinteän omaisuuden tai kiinteistöön kohdistuvan oikeuden arvoa. Yleensä arvio tilataan tukemaan päätöksentekoa onpa kyseessä luototus, verotus tai kaupanteko.
Kiinteistötarina laatii kirjallisen kiinteistöarvion luotettavasti ja puolueettomasti ostotilanteessa, myyntitilanteessa ja vuokraustilanteessa, perinnönjaon ja osituksen yhteydessä, vakuusjärjestelyissä ja yritysjärjestelyissä sekä verotusta varten.

Kiinteistötarinan kirjalliset arviot laatii Ulla Lyytinen, LKV, YTM.

Ulla Lyytinen, LKV, YTM
p. 040 776 0538
ulla(at)kiinteistotarina.fi

Ullan työhistoriaan sisältyy kiinteistönvälittäjän työn lisäksi tutkimustehtäviä niin julkisella kuin yksityiselläkin sektorilla. Kiinteistönvälitysalalla Ulla on erikoistunut kiinteistöosakeyhtiöihin sekä toimitiloihin. Myös asuntosijoittaminen ja vuokraustoimeksiannot ovat Ullan erikoistumisaluetta. Ullan toimintatapa on analyyttinen, vastuullinen ja tehokas.
- Kiinteistöarvioinnissa yhdistän sujuvasti aiempaa työkokemustani niin myynnistä kuin tutkimuksestakin. Jokainen arviotilanne on yksilöllinen, koska vain harvoin pelkkä ajallinen vertailutieto toteutuneista kaupoista alueella riittää arvion muodostamiseen.