Viisi asunnon hintaa nostavaa remonttia

Remontteja tehdään asuntoihin monista eri syistä. Jotkut haluavat remontoida vain itseään varten, jotkut pitävät mielessä asunnon myynnin ja seuraavan asukkaan. Nämä alla olevat viisi remonttia ovat aina kannattavia ja tuottoisia, joita kannattaa tehdä.

  1. Keittiöremontti

Monet elävät siinä luulossa edelleen, että keittiöremontti on yksi kalleimmista remonteista. Kun keittiöremontti toteutetaan maltilla ja järkevällä budjetilla, on se erittäin tuottoisa remontti. Huonokuntoisesta keittiöstä saa hetkessä fressin ainoastaan maalaamalla ovet tai uusimalla ovenkahvat. Markkinoilta löytyy paljon edullisia kaapistoratkaisuja ja laminaattitasot ovat tätä nykyä kestäviä sekä edullisia.

  1. Lattiaremontti

Lattia tekee asunnolle paljon: nostaa arvoa ja tuo tyylikkään ilmeen. Vanha, alkuperäinen muovimatto ei ole lainkaan edustava ja ajaa parhaat, potentiaaliset ostajat pois. Siksi onkin suositeltavaa panostaa lattian uusimiseen. Laminaatti on suhteellisen edullista, mutta kuitenkin kestävää. Parketti puolestaan loistaa lämpöominaisuuksillaan ja luonnonmukaisuudella.

  1. Yksityiskohdat

Pienellä sijoituksella asuntoon saa huomattavan uuden ilmeen. ovenkahvat, valokatkaisijat, hanat ja sähköpistokkeet ovat yksityiskohtia, jotka huomataan. Vanhat katkaisijat paistavat muuten remontoidusta asunnosta ja pistävät silmään. Kannattaakin sijoittaa näihin, koska ne eivät maksa kuin muutamia kymppejä.

  1. Kylpyhuoneremontti

Kylpyhuone luo kattavan mielikuvan koko asunnon siisteydestä. Ostajat arvostavat selkeyttä, rohkeutta ja yksityiskohtaisuutta, mutta jätä esimerkiksi pastellisävyt pois. Perusmateriaalit eivät maksa järin paljon, mutta on suositeltavaa lisätä kylpyhuoneeseen jokin hieman tyylikkäämpi yksityiskohta, kuten hana tai erikoinen laatta. Kylpyhuoneethan ovat pieniä tiloja, joten materiaaleihin ei mene paljoa rahaa neliöiden puitteissa.

  1. Ekstrahuoneet

Asutko omakotitalossa? Onko sinulla ylimääräisiä huoneita tai käyttämätön kellari? Mikset remontoisi niitä ja laittaisi vuokralle? Kaunis kellaritila saattaa voittaa mennen tullen pienet yksiöt. Etenkin opiskelijakaupungeissa on yleensä usein pulaa suhteellisen edullisista asunnoista, jolloin kellaritila voi olla oiva ratkaisu jollekin.

Kiinteistötarina Remontointi on avuksi kaikissa remontoinnin kysymyksissä. Kysy lisää!

You Might Also Like