Kiinteistötarina DEKO: Unelmatalo Pinterest-käyttäjien silmin

Pinterest on erinomainen tapa löytää uusia, uniikkeja ideoita jokapäiväiseen elämään. Yksi yleisimmistä Pinterest-tauluista on ”unelmakoti”, joten kokosimmekin yhteen, miltä täydellinen asunto näyttäisi Pinterest-käyttäjän silmin. Perusrakenteeltaan unelmakotia pidetään kaksikerroksisena, väritykseltään laivastonsinisenä valkoisilla yksityiskohdilla täydennettynä.

pin

Mieluisin olohuoneratkaisu on pohjaratkaisultaan avonainen korkeine huoneineen ja isoine, valoa tuovine ikkunoineen. Myös kaksinkertainen portaikko kuuluu käyttäjien unelmakoteihin.

pint

Ruokailuhuoneessa suositaan tummia parkettilattioita, vaaleita seiniä ja niihin sopivia kalusteita. Tämän lisäksi messinkiset kynttilät, kattokruunut ja kasvit tuovat ruokailuhuoneeseen tunnelmaa. Toinen vaihtoehto unelmaruokailuhuoneelle on vaaleansävyinen huone, joka täyttyy luonnonvalosta ja kontrastia tuodaan tummilla huonekaluilla.

Täydelliseen keittiöön kuuluvat ehdottomasti maalaismainen parkettilattia ja väritykseltään yhteensopivat kaapistot, työtasot ja seinät. Unelmakeittiöstä ei pidä unohtaa keskellä olevaa saareketta. Myös puhtaan valkoiset kaapistot, graniittiset tasot ja suuret maisemaikkunat ovat käyttäjien suosiossa.

pinte

Puolestaan viihdehuoneelta toivotaan modernia tyyliä, kiiltävää marmorilattiaa, valtavaa sohvaa unohtamatta isoa televisiota. Toiset taas haluavat viihdehuoneen sijaitsevan kellarissa isoine baaritiskeineen ja biljardipöytineen tai sitten toisaalta sisustettuna sohvalla, johon on yhdistettynä baaritiski. Leffahetki sujuu mutkattomasti ja mukavasti tällaisen kombon ääressä.

pinter

Makuuhuoneen tulee olla täynnä ikkunoita ja valoa sekä rauhoittavan värinen. Lisäiloa tuo mukava nojatuoli ja kaunis kokolattiamatto. Myös tummempia värejä suositaan korostamaan huonetta, pitäen kuitenkin muun sisustuksen maltillisena.

Kylpyhuoneissa käyttäjien silmää miellyttää kirkas, valettu graniittitaso ja tämän kaverina tunnelmallinen puulattia. Erityisesti toivotaan kahta lavuaaria ja runsasta kaappitilaa. Toinen tyyli, joka miellyttää, on rustiikkinen, yhdellä altaalla, perinteisellä vessanpöntöllä, laattalattialla ja puupaneeliseinillä. Väreillä luodaan tunnelmaa ja lämpöä molempiin ratkaisuihin.

Käyttäjät toivovat unelmataloissa olevan suuria vaatehuoneita, käytännössä pukeutumishuoneita, joissa on isot peilit, puulattiat ja kengille on tehty koko seinänmittainen hylly. Myös portaiden alle tehdyt kaapistot miellyttävät käyttäjien silmää.

Ulkotiloissa käyttäjien ehdoton suosikki on avonainen terassi, jossa on kuitenkin katto pään päällä. Toinen vaihtoehto on kivitetty takapiha, jonne on rakennettu takka. Mukavat puutarhakalusteet takaavat viihtyvyyden.

Moni ”unelmatalo” -jutussa nousseista yksityiskohdista on hyvin amerikkalaiseen makuun sopivia, kun me Suomessa taas emme kannata esimerkiksi kokolattiamattoja sen suuremmin. Tätä varten on Kiinteistötarinan Pinterest-tili: sieltä löytyy ideoita, vinkkejä ja ratkaisuja suomalaiseen makuun ja suomalaisiin asuntoihin. Kiinteistötarinan taulut on kerätty innostumisen tuloksena kauniista kodeista, tunnelmallisista ja uniikeista sisutuksista sekä huomioiden ihmisten erilaiset maut. Seuraamalla sitä voit inspiroitua sisustamisesta ja saada uusia ideoita kotiisi. Jo pienillä, uusilla yksityiskohdilla voit saada uutta ilmettä kotiisi ja piristystä arjen keskelle.

Kiinteistötarinan Pinterest-tilille pääset helposti tästä tai painalla sivupalkista Pinterestin logoa.

You Might Also Like