pirkkalaan valmistuu uusia talliosakkeita syksyllä 2017

Talliosake® on Suomen johtava talliosakkeiden rakentaja, joka ratkaisee kaikenlaiset tilatarpeiden pulmat. Talliosake tarjoaa tarpeeseen korkeatasoista harraste-, säilytys- ja toimitilaa kuluttajille sekä yrityksille.

Varustelutasosta mainittakoon automaattinen nosto-ovi ja erillinen käyntiovi jokaiseen talliosakkeeseen. Talliosakkeissa on kestävät, laadukkaat materiaalit, jotka takaavat talliosakkeiden suosion vuosien saatossa ilman parannusmenoja. Talliosake tarjoaa helposti muokattavan ratkaisun niin asuntoauton, moottoripyörän, moottorikelkan, veneen kuin pienemmänkin omaisuuden turvalliseen säilyttämiseen, mutta toimii erinomaisesti myös harrastetilana. Talliosake sopii erinomaisesti myös yritystilaksi ja on oiva valinta sijoituskohteeksi.

Talliosakkeeseen kohdistuu yhtiölaina, joten maksettava osuus on noin puolet tilan velattomasta hinnasta. Valmis isännöinti, kameravalvonnalla varustettu piha ja vakuutettu kiinteistö lisäävät turvallisuutta.

Talliosakkeiden koot vaihtelevat 25,6-106 neliön välillä. Talliosakkeet sijaitsevat Pirkkalassa Linnakalliossa Jasperintiellä.

Sovi näyttösi pikaisesti, tiloja on jäljellä enää muutamia! talliosake_logo