Remontointifirmalle kasvuapua kiinteistöalan kasvuyhtiö Arvotarinasta

Tampereelle keväällä perustettu pääomasijoitusyhtiö Arvotarina Oy on solminut arviointi- ja kehityssopimuksen kodin remontointiyritys Laatutarina Oy:n kanssa. Yhteistyö tähtää pääomasijoitukseen vielä vuoden 2016 aikana.

Arvotarina Oy ja Laatutarina Oy ovat solmineet sopimuksen loppusyksyyn kestävästä arviointijaksosta, jonka aikana kehitetään liiketoimintaa ja rahoitussuunnitelman kautta tavoitellaan kasvua. Jakson jälkeen ratkaistaan, sijoitetaanko yritykseen oman pääoman ehtoista rahaa. Kiinteistöpalvelujen toimialalle keskittyvän Arvotarinan toiminnassa on mukana muun muassa vuorineuvos, taloustieteen tohtori Kari Neilimo ja sarjayrittäjä Marko Kukkola.

Arvotarinan toimitusjohtaja Marko Kukkola on innoissaan uudesta yhteistyöstä, joka sopii hyvin Arvotarinan kohdeyhtiön, kiinteistönvälitystoimisto Kiinteistötarinan palveluvalikoimaan. Käytännön esimerkkejä yhteistyön toimivuudesta on jo tullut asunnonvaihtajien remontoidessa Laatutarinan kautta joko uutta tai vanhaa asuntoaan.

– Arvotarinan toimintamalli on yrittäjälähtöinen tarjoten mahdollisimman konkreettista apua kasvavalle saneerausyritykselle. Laatutarinan brändi ja asiakaskohderyhmä muovautuvat kohti kasvua Arvotarinan hoivassa, kuvailee Kukkola.

Laatutarinan vetäjänä toimii yrittäjä Eetu Kaskela, jolle saneerausalanyrittäjyys on tullut perintönä isältä pojalle. – Remppasin isän jäljissä ennen kuin opin kävelemään. Vanhempana kävin koulut ja perustin oman yrityksen Remonttipalvelu E. Kaskelan. Yhteistyö Arvotarinan kanssa tuo tekemiseen kasvumahdollisuuksia, olemme parhaita siinä mitä teemme, mutta paperityöt, markkinointi ja rahoitusmahdollisuudet ovat hepreaa. Kiinteistötarinan kautta olemme myös saaneet hyviä toimeksiantoja, on mahtava tuottaa arvoa ostajille ja myyjille samalla luoden kauniita koteja, kertoo Kaskela.

Kiinteistöalaan keskittyvän Arvotarina Oy:n toiminta kattaa ensimmäisenä toimintavuotenaan kiinteistönvälityksen, saneeraustoiminnan ja yhteistyökumppanien kautta sisustussuunnittelun ja alan lakineuvonnan. Alan yhtiöt ovat toimialallaan pirteitä, kasvuhakuisia toimijoita, jotka pohjaavat työnsä vahvaan asiakaspalvelun tasoon. Kasvavan yritysryhmän yhtenä tavoitteena on myös toteuttaa haastavia kiinteistökehityskohteita.

Lisätiedot:

Arvotarina Oy, toimitusjohtaja Marko Kukkola, p. 040 544 0780, marko.kukkola(at)arvotarina.fi
Laatutarina Oy, toimitusjohtaja Eetu Kaskela, p. 050 310 6214, eetu(at)laatutarina.fi

Arvotarina Oy on riippumaton tamperelainen pääomasijoittaja. Tavoitteemme on vauhdittaa kilpailukykyisten suomalaisten yritysten kasvua ja kannattavuutta strategisella konsultoinnilla. Tarjoamme pääoma- ja rahoitusratkaisuja pienille ja keskisuurille kiinteistöalan yrittäjävetoisille yhtiöille. Mikäli yrityksesi miettii tulevaisuuden kasvun vaihtoehtoja, ota yhteyttä: arvotarina(at)arvotarina.fi

laatutarina

You Might Also Like