tilatarpeiden ratkaisija. Kysy KOLMENKULMAN TALLIOSAKKEISTA MEILTÄ!

Talliosake® on Suomen johtava talliosakkeiden rakentaja, joka ratkaisee kaikenlaiset tilatarpeiden pulmat. Talliosake tarjoaa tarpeeseen korkeatasoista harraste-, säilytys- ja toimitilaa kuluttajille sekä yrityksille.

Varustelutasosta mainittakoon automaattinen nosto-ovi ja erillinen käyntiovi jokaiseen talliosakkeeseen. Talliosakkeissa on kestävät, laadukkaat materiaalit, jotka takaavat talliosakkeiden suosion vuosien saatossa ilman parannusmenoja. Talliosake tarjoaa helposti muokattavan ratkaisun niin asuntoauton, moottoripyörän, moottorikelkan, veneen kuin pienemmänkin omaisuuden turvalliseen säilyttämiseen, mutta toimii erinomaisesti myös harrastetilana. Talliosake sopii erinomaisesti myös yritystilaksi ja on oiva valinta sijoituskohteeksi.

Talliosakkeeseen kohdistuu yhtiölaina, joten maksettava osuus on noin puolet tilan velattomasta hinnasta. Valmis isännöinti, kameravalvonnalla varustettu piha ja vakuutettu kiinteistö lisäävät turvallisuutta.

Kolmihaaran talliosakkeiden koot vaihtelevat 26-105 neliön välillä. Talliosakkeet sijaitsevat 3-tien välittömässä läheisyydessä, aivan Nokian ja Tampereen rajalla. Alueella on Kolmenkulman ABC, KodinTerra sekä monia LVIS-alan tukkuja. Kolmihaara on sijainniltaan erittäin keskeisellä paikalla Länsi-Tampereella, jonne pääsee myös TKL:n busseilla tarpeen tullen. Talliosakkeita valmistui Kolmenkulmaan joulukuussa 2016 ja seuraava halli marraskuussa 2017.

Sovi näyttösi pikaisesti, tiloja on jäljellä enää muutamia! Kolmihaaran kohdeilmoitus Etuovessa.

Tamperelainen kiinteistönvälitystoimisto Kiinteistötarina välittää ja myy talliosakkeita Pirkanmaalla. Kysy lisää, vastaamme kaikkiin kysymyksiisi talliosake(at)kiinteistotarina.fi

kuva-talliosakkeen-kotisivulta luukkonen-001304 talliosake-000644