Kodikas, perinteitä vaaliva koti puutarhamaisessa Nekalassa

Helsinki-Vantaan lentoasema avattiin liikenteelle vuonna 1952 mikä mahdollisti Suoran lentoyhteyden Helsingistä New Yorkiin. Samana vuonna valmistui tämä ihastuttava puutalo Tampereen Nekalankulmaan.

Ihastuttava ylimmän kerroksen asunto paritalosta puutaloalueella Nekalassa. Tämä lämminhenkinen koti on kauniisti remontoitu niin, että vanhan talon tunnelma on säilynyt. Silti sisustuksessa on nähtävissä runsaasti tämän ajan trendejä. Kauniissa valkoisessa keittiössä on paljon lasiovia ja induktioliesi on upotettu vanhaan tulisijaan.

Olohuoneessa ja eteisessä kodikkuutta luomassa ovat perinnetapetit Pihlgren & Ritolan valikoimista. Reilun kokoiset huoneet ja niiden järjestys tuo mieleen myös perinnerakentamisen, sillä monissa vanhoissa suomalaisissa kartanoissa pääsi kulkemaan läpi huoneesta toiseen.

Asunnossa on kaiken kaikkiaan kuusi tulisijaa, myös kaunis valkoinen kaakeliuuni makuuhuoneessa.

Kylpyhuoneen näyttävä kaakelointi on myös todellinen ilo silmälle. Sauna on taloyhtiön yhteinen.

Kaunis puutarhamainen vanha pihapiiri on ominaista näille vanhoille puutaloalueille, jotka nostavat arvoaan vuodesta toiseen.

Nekala on vain noin kolmen kilometrin päässä keskustasta, silti luonnonläheinen. Iidesjärvi näkyy asunnon ikkunoista ja alueen lähellä olevat puistot kutsuvat lenkkeilemään. Mikäli kaipaat palveluita ja hyviä kulkuyhteyksiä, ne kuuluvat kauppaan luonnollisesti.

Tule katsomaan itse idyllistä kotia ja sen kaunista pihapiiriä.

Lisätiedot: Jani Kallio 044 2727481, jani(at)kiinteistotarina.fi

Lue lisää Etuovesta.

Kohdenumero 9687310
Paritalo, 4h,k,kh,wc, 100 m2
Tampere, Nekala Nekalankulma 12, 33800 Tampere
Myyntihinta:     235 000 euroa (2 350 €/m2)
Rakennusvuosi:     1952

_DSC0040-HDR _DSC0129-HDR _DSC0132-HDR