Rohkeasti sisustettu, laadulla remontoitu uniikki asunto!

Vuonna 1951 Asuntokeskuskunta Tampereen Haka sai valmiiksi Asunto Oy Kaskensivun 3. talon — Tampereen ensimmäiset kerrostalot Arava-omistusasunnoilla, Liisankallion (Kaleva) kaupunginosaan ja Aku Ankka ilmestyi ensimmäisen kerran Suomessa.

Hienolta historialliselta alueelta erityisen uniikki asunto myynnissä, jota vastaavaa ei varmasti löydy mistään.

Tämä Liisankallionakin tunnettu asuinalue Sorsapuiston kupeesta on arvostettu osa perinteistä Tamperetta. Sen historia ulottuu yli 60 vuoden taakse. Silloin oli erityistä jonottaa ja päästä ostamaan oma omistusasunto kerrostalosta, mutta tänä päivänä todellista ylellisyyttä on asua nimenomaan juuri tässä asunnossa! Tässä Kaskensivu-nimisessä asunto-osakeyhtiössä on 124 asuntoa, joista vain viisi kappaletta ovat tämän kokoisia nelikoita.

Tähän asuntoon on panostettu monin poikkeuksellisin tavoin. Todellinen asunnon ylpeys on kinohuone, joka on tekniikaltaan huipputasoa ja sisutukseltaan tyylikäs. Asunnon monissa seinissä on upeita valokuvatapetteja, kuten myös tässä kinohuoneessa. Tämän tilan valokuva esittää lentopommin tekemää aukkoa elokuvateatteri Hämeen seinässä, kuva on otettu sota-aikaan 2.3.1940. Eteisessä katseen vangitsee ilmakuva Kalevasta 60-luvulta, joka vie ajatukset vuosien taakse.

Asunnon neljä asuinhuonetta ovat kaikki upeasti sisustettu rohkein, intensiivisin värein, todella hyvällä silmällä. Moderni luksustunnelma jatkuu huoneesta toiseen. Makuuhuoneen tapetti on Eijffinger Club, jossa on pieniä peilikuvioita. Keittiöstä tulee mieleen amerikkalainen 50-luvun diner.

Jos haluaa palata ajassa taaksepäin, voi taloyhtiön harrastehuoneesta löytää vaikkapa vuonna 1950 ostetun höyläpenkin. Nykyajan kaupunki-ihmiselle mieluisampaa saattaa kuitenkin olla alueen sijainti ja jatkuvasti kasvava suosio lähellä ydinkeskustaa. Lähitulevaisuudessa naapurikadulla tulee kulkemaan raitiovaunu keskustaan ja mm. Hervantaan.

Tampere-talo, yliopisto, Sorsapuisto ja Sorsalampi ovat tämän kauniin vihertävän sävyisen tiilitalon lähinaapurit.

Tervetuloa tutustumaan tasokkaaseen asuntoon, jonka veroista saa hakemalla hakea.

Lisätiedot: Jani Kallio 044 2727481, jani(at)kiinteistotarina.fi

Lue lisää Etuovesta.

Kohdenumero 9953858
Kerrostalo, 4h,k,parveke, 88,5 m2
Tampere, Etu-Kaleva Nyyrikintie 11, 33540 Tampere
Myyntihinta:     339 000 euroa (3830,51 €/m2)

_DSC0080-HDR _DSC0155-HDR