Kiinteistötarina goes Hervanta

Välitämme Hervannasta!

Hervanta ei ole pelkkä insinööriopiskelijoiden kaupunginosa. Hervannan rivi-, pari- sekä omakotitaloalueet mahdollistavat kaikille luonnonläheistä, mutta kaupunkimaista asumista palvelujen läheltä. Koska me Kiinteistötarinassa välitämme Hervannasta, käymme säännöllisesti Hervannan asuntojen hintakehitystä lävitse ja olemme toimineet alueella menestyksekkäästi välittäjinä.

hervantaKerrostaloasuntojen hintojen kehitys Hervannassa on noussut vuoden 2014 keskivertoneliöhinnasta 1792 vuoden 2016 noin 1930 euroon per neliö. Asuntojen hintaan vaikuttavat monet tekijät. Sijainti ja asunnon kunto ovat niistä merkittävimmät.  Tilastot kertovat Hervannassa hyväkuntoisen asunnon myymisen olevan noin 45 % kannattavampaa kuin heikkokuntoisen. Kauttamme saa myös kokonaispaketin, jossa remontin lisäksi tarjoukseen sisältyy Kiinteistötarinan kiinteistönvälittäjän arvio asunnon myyntihinnasta – ennen ja jälkeen remontin. Näin asiakas pystyy parhaiten näkemään remontin merkityksen asunnonmyynnille. Pienikin pintaremontti tuo Hervannassa merkittävän hyödyn myyjälle!

P.S. Olemme koonneet Hervannan pääkatujen neliöhintojen kehityksen, kysy ihmeessä lisätietoja – se ei velvoita mihinkään! Kerromme mielellämme mitä olemme Hervannan asuntokauppatilanteesta havainneet, laita viestiä: kiinteistotarina(at)kiinteistotarina.fi

You Might Also Like