Maankäyttö- ja rakennuslain muutoksenhakua koskeva sääntely on monimutkainen. Rakentamisen lupatyypeissä on erilaisia valitusoikeuksia. Varatuomari Antti Savolainen on erikoistunut hoitamaan kiinteistöasioihin liittyviä valitusasioita. Kauttamme saa asiantuntija-apua kiinteistötoimituksiin liittyviin valitusasioihin ja muihin kiinteistöihin liittyviin oikeudenkäynteihin sekä rakentamiseen, ympäristölupiin, maankäyttöön, kaavoittamiseen, luonnonsuojeluun ja maa-ainesten ottoon liittyviin hallinto-oikeusasioihin.

Savolainen on toiminut menestyksekkäästi useissa kiinteistö- ja lupa-asioiden valitusmenettelyissä. Esimerkkeinä mainittakoon hylätyn suunnittelutarveratkaisun koskevan valituksen laatiminen Pirkkalassa, jossa hallinto-oikeus kumosi lautakunnan päätöksen ja totesi, että rakennuslupa on myönnettävä. Savolainen on myös konsultoinut Viitasaaren kaupunkia tuulivoimakaavoitusta ja kunnallista päätöksentekoa koskevassa asiassa. Lisäksi kokemusta on naapurivalituksiin ja ST-ratkaisuihin liittyvissä asioissa.

Savolainen vastaa maanantaisin klo 13-15 välillä veloituksetta aihealueisiin liittyviin kysymyksiin numerossa 040 524 6642. Voit myös olla yhteydessä sähköpostitse antti(at)kiinteistotarina.fi.

Hinnasto rakennuslupakonsultointiin ja valitusmenettelyyn:

  • hallinto-oikeuteen tehtävän rakentamisen lupia koskevan valituksen tai valitusta edeltävän oikaisuvaatimuksen lähtöhinta on noin 2400 euroa sisältäen arvonlisäveron.

Kysy lisätietoja yhteydenottolomakkeella tai ota suoraan yhteys Antti Savolaiseen p. 040 524 6642 / antti(at)kiinteistotarina.fi.