Isännöinti

Kiinteistötarina Isännöinti Oy on aidosti palveleva, ammattitaitoinen ja asiakkaitaan kuunteleva isännöintialan yhtiö. Kiinteistötarina Isännöinti tuottaa isännöintipalveluita Tampereella ja sen lähikunnissa.

Kiinteistötarina Isännöinti tarjoaa alati kasvavan, monipuolisen palvelutarjoaman taloyhtiön koko elinkaaren ajalle. Yritys vastaa muuttuneisiin asiakastarpeisiin ja -odotuksiin tarjoten asiakkaille alan parhaan asiakaskokemuksen. Lupausta tukee palvelukokemuksen kokonaisvaltainen ote, joka heijastuu asiakkaille innokkaana ja ammattitaitoisena tekemisenä.Isännöitsijä toimii kiinteässä yhteistyössä taloyhtiön hallituksen, osakkaiden ja asukkaiden kanssa. Isännöitsijä huolehtii osakkaiden ja asukkaiden tiedottamisesta sekä yhtiön tietojen ajantasaisuudesta ja oikeellisuudesta. Ammattimaisen isännöinnin hyödyt ovat monipuoliset ja vaikuttavat sekä taloyhtiön tehokkuuteen, että turvallisuuteen. Kiinteistötarina hoitaa asunto-osakeyhtiön tai kiinteistöosakeyhtiön juoksevat asiat aikataulussa ja myös huolto- ja siivouspalvelut hoituvat. Tiedotus asukkaille sekä kiinteistön remontti- ja kunnostustyöt hoituvat ennakoidusti lisäten asumismukavuutta. Olipa taloyhtiösi iso tai pieni, vastaa Kiinteistötarina Isännöinti mielellään taloyhtiön ammattitaitoisesta hoidosta.

Kiinteistötarina tarjoaa kokonaisvaltaista palvelua asiakkaille. Tarjoamasta löytyvät isännöinnin lisäksi kiinteistönvälitys-, remontti-, muutto-, sisustus-, siivous- sekä kiinteistöjuristin palvelut. Yhteinen tavoite on kiinteistöjen arvon kasvu ja ripeä asiakaspalvelu kaikissa asumiseen liittyvissä kysymyksissä – kätevästi saman katon alta.

Pirkanmaalla Kiinteistötarina on erikoistunut Talliosake® isännöintiin. Talliosakkeet sopivat mainiosti sekä varastointi-, harraste-, sijoitus-, että ammattikäyttöön. Uuden osakkeen omistajan on mahdollista vaikuttaa tallin kokoon, muotoon ja varustelutasoon. Muutokset onnistuvat myös myöhemmin ilmoittamalla siitä isännöitsijälle. Tarvittaessa Kiinteistötarina tarjoaa myös kilpailukykyisen muutostyötarjouksen. Kiinteistötarina LKV myy uusia Talliosakkeita Pirkanmaalla, kysy siis rohkeasti meiltä lisätietoja tiloista – tunnemme ne hyvin!