DEKO: Kevään 2017 trendivärit – käytä näitä sisustuksesi yksityiskohdissa

Pantone on määrittänyt vallitsevia trendivärejä jo vuosia. Värisävyt näkyvät erityisesti vallitsevassa muodissa, mutta myös sisustuksessa sävyt tulevat vahvasti esille. Kevään 2017 tulevat värit ovat rohkeita ja kirkkaita. Väreihin lukeutuu jo vuosia kestäneitä vanhoja suosikkeja, mutta myös uusia, pirteitä sävyjä.

Erityisesti vihreän sävy ”Kale” nousee esille vuodesta toiseen kevätsävynä. Eikä suotta, tuohan kevät kauniin vehreyden myös luontoon takaisin. Ellei vihreästä pidä juuri sisustusvärinä, tuo pelkkä viherkasvi jo eloa neutraalin väriseen huoneeseen.

kuva-1

 

Erityisenä trendinä ensi vuonna on, että yksityiskohdilla saadaan tilaan väriä. Muuten neutraalin väristä huonetta täydennetään värikkäillä elementeillä. Tässä on käytetty turkooseja maljakoita tuomaan tilaan väriä. Väri mukailee trendisävyä ”Island Paradise”.

kuva3

Kaikkien silmään ei sovi kirkkaat ja rohkeat sävyt. Onneksi Pantonen ennustamista väreistä löytyy myös vaaleampia värisävyjä, jotka kuitenkin tuovat sisustukseenkin eloa mustavalkoisuuden keskelle. Sävy ”Pale Dogtown” on niitä varten, jotka kaipaavat sisustukseensa hempeyttä.

kuva-2

Ensi kevään trendiväreistä löytyy myös rohkeampia sävyjä, kuten ”Flame”, niitä kaipaaville. Kirkkaat sävyt ovat huoneen katseenvangitsijoita ja yksityiskohtien ollessa esimerkiksi koristetyynyjä, on ne helppo vaihtaa toiseen, jos väri ei tunnu enää omaa silmää miellyttävän. Uskaliaimmat sisustajat maalaavat jopa seinän näillä tehosteväreillä.

trendivarit

Löysitkö jo värisävyistä oman suosikkisi?

You Might Also Like