Avoin työpaikka: Kiinteistönvälittäjä

Kiinteistötarina Oy on voimakasta kasvua Pirkanmaalta hakeva kiinteistönvälitysyritys. Kiinteistötarina perustettiin vastaamaan asunnonvaihtajan kaikkiin tarpeisiin helposti ja tehokkaasti. Tätä lupausta tuemme monipuolisella palveluvalikoimallamme, johon kuuluu kiinteistönvälityksen lisäksi kodin remontoinnin palvelut, isännöinti sekä asumisen lupiin liittyvä lakikonsultaatio. Kiinteistötarina tarjoaa myös sisustus-, muutto- ja siivouspalvelut asiakkailleen yhteistyökumppaneidensa kautta. Nyt haemme kasvavaan porukkaammme:

Kiinteistönvälittäjää (LKV)

Olethan oma-aloitteinen, tavoitteellinen toimija, jonka osaaminen ja asenne vakuuttavat vaativankin asiakkaan.  Nautit työstä myynnin parissa ja sinulla on LKV-tutkinto jo suoritettuna. Tapaat mielelläsi uusia ihmisiä joka päivä ja luottamuksellisen asiakassuhteen luominen käy sinulta luontevasti. Kaipaamme tiimiimme välittäjää, jolla on alan kokemusta.

Annamme sinulle perehdytyksen tapaamme toimia sekä myynnin ja markkinoinnin tuen työllesi. Tarjoamme poikkeuksellisen mahdollisuuden liittyä osaksi kasvavaa kiinteistötoimialan menestystarinaa, jossa tekemisen ja kehittymisen mahdollisuudet poikkeavat varmasti tavanomaisesta. Kiinteistötarina on pirkanmaalainen yrittäjävetoinen yritys, joka tähtää pitkälle. Tämän vuoksi osaomistajana yhtiössä onkin kasvaviin, alansa pioneeriyrityksiin sijoittava Arvotarina Oy.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Marko Kukkola, p. 040 544 0780. Hakemukset pyydämme lähettämään  osoitteeseen kiinteistotarina(at)kiinteistotarina.fi

Tervetuloa menestymään kanssamme!

Käsittelemme hakemukset ehdottomalla luottamuksella.

You Might Also Like