Asunnonmyyjälle sisustussuunnittelu ilmaiseksi!

Kiinteistötarina perustettiin vastaamaan kaikkiin asunnonvaihtajan haasteisiin mahdollisimman helpolla ja tehokkaalla tavalla. Lupausta tukemaan valikoimistamme löytyvät kiinteistönvälityksen lisäksi kodin remontoinnin palvelut, sisustussuunnittelu sekä asumisen lupiin liittyvä lakikonsultaatio. Yhteistyökumppanien kanssa pystymme tarjoamaan laajan asuntokaupan palveluketjun.

Kiinteistötarinan sisustussuunnittelijana toimii Tila & Ihmeen Miia Liimatainen. Kiinteistötarina tarjoaa asunnon myyjille sisustussuunnittelun kampanjakuukausina sisustussuunnittelupaketin. Sisustussuunnittelun voi käyttää esimerkiksi uuden kodin sisustukseen. Mikäli kotisi kaipaa uusia tekstiilejä, tapettia, maalia tai vaikka kalustesijoittelua, on Liimatainen luotettava suunnittelija auttamaan näissä pulmissa.

Tee kanssamme asunnon myyntitoimeksianto lokakuussa 2017 ja saat kaupan päälle sisustuskonsultaatiopaketin sijoittuen Tampereelle ja sen lähikuntiin. Tarjouspakettiin sisältyy maksimissaan 8 tunnin sisustussuunnittelu ja se on käytettävä kerralla. Sisustusajankohdasta tulee ilmoittaa meille vähintään 2 viikkoa ennen toivottua ajankohtaa. Kampanjaetua ei voi käyttää kiinteän minimihinnan välityspalkkion (2500 euroa) yhteydessä.

Kysy lisätietoja lomakkeella tai laita viestiä: kiinteistotarina(at)kiinteistotarina.fi!

You Might Also Like