Kiinteistötarina tuottaa kohdeyhtiöidensä kautta kuluttajille ja yrityksille palveluita kiinteistönvälitykseen, isännöintiin ja remontointiin liittyen.

Kiinteistötarina LKV Oy

Kodin ostaminen ja myyminen ovat elämän merkityksellisimpiä ja myös taloudellisesti suurimpia päätöksiä. Oletpa sitten ostamassa, myymässä, vaihtamassa tai vasta unelmoimassa, avuksi kannattaa ottaa ajoissa kiinteistövälittäjä. Panostamalla laadukkaaseen välityspalveluun säästät aikaasi, hermojasi ja lopulta myös rahojasi. Tiivis yhteydenpito toimeksiantajan kanssa ja huolellisesti hoidetut paperityöt sinetöivät onnistuneen välitystoimeksiannon. Kutsu Kiinteistötarina LKV (www.kiinteistotarinalkv.fi) Tampereen seudulla ilmaiselle arviokäynnille, niin saat yksilöidyn tarjouksen kodinvälittämisestä. Välityspalkkioprosenti on 2,9 % velattomasta kauppahinnasta. Asiakirjakulut toteutuneiden kulujen mukaisesti. Hinta sisältää arvolisäveron 24 %.

Kiinteistötarina Isännöinti Oy

Kiinteistötarina Isännöinti Oy (www.kiinteistotarina-isannointi.fi) tuottaa isännöintipalveluita Tampereella ja sen lähikunnissa. Kiinteistötarina on Suomen Isännöintiliiton jäsenyritys.

Pyydä isännöitsijä vierailulle Tampereen seudulla: tampere(at)kiinteistotarina.fi.

Olipa taloyhtiösi iso tai pieni, vastaa Kiinteistötarina Isännöinti mielellään taloyhtiösi ammattitaitoisesta hoidosta!

ASUA Remontit

Kiinteistötarinan luotettavana kumppanina toimii ASUA Remontit (www.asutaan.fi), jonka kautta tarjoamme kotitalous- yritys ja julkissektorin asiakkaille läpinäkyvän korjausrakentamisen palveluputken.

ASUA on korjausrakentamisen lisäksi sisäilman asiantuntija. ASUA toteuttaa alkututkimukset, suunnittelun, valvonnan, laadunvarmistuksen ja toteutuksen yhdellä tilauksella.