Proakatemialainen Ariela kertoo: normipäivä

Päiväni alkaa Kiinteistötarinalla aamu yhdeksän aikaan ja ensimmäisenä töihin tullessani avaan koneen ja tsekkaan sähköpostit. Rento fiilis toimistolla saa päivän käyntiin ja kahvikupillisen kanssa luen läpi päivän to-dolistan.

Listalta löytyy yleisimmin somemarkkinoinnin tehtäviä, kuten Twitter, Facebook tai Instagram päivitysten tekemistä. Näiden lisäksi kontaktoin usein Talliosakkeista kiinnostuneita asiakkaita ja sovin näyttöjä paikan päälle esittelyihin. Joskus olen myös välittäjän mukana esittelemässä tiloja.

Vaihtelevat kausittaiset hommat, kuten kilpailuiden laatiminen, asiakaskyselyt tai sisällön tuottaminen nettisivuille on mukavaa vaihtelua päivittäisiin hommiin.  Olen myös paljon apuna kiinteistönvälittäjille ja autan esimerkiksi asuntojen myynnin taustatyössä esimerkiksi etsimällä ja tutkimalla myytyjen asuntojen hintoja ja alueella myynnissä olevia kohteita. Kun kohteita myydään, avustan yleisissä asunnonmyyntiin liittyvissä paperihommissa.

Kiinteistötarinalla työskentely on mukavaa ja rentoa, mutta myös itseään haastavaa ja omatoimista. Eniten pidän siitä, että saan työskennellä yrittäjämäisesti ja melko itsenäisesti. Siinä kiinnostus ja motivaatio pysyvät yllä, kun voi itse vaikuttaa milloin ja miten hommat hoitaa.

You Might Also Like